Saturday, May 25, 2013

Dhia brigjate

Dhia brigjate
Ne shpatin e bukur
Mbi nje shkurre te gjat
Kulloten shtruar shtruar
Nje dhi brigjate.

Na vjen ujku plak
Esheh duke pushuar
Fshihet prapa gurit
Dhin perta kafshuar.

Ujku prapa malit
Dhembet i gerdhesh
Dhia pran qobanit
Fillon dhe perqesh.

Ujku dhembemprehet
Jarget i leshon
Se dhin brigjate
Dot nuk e kafshon 

By Dritan Metushaj

0 comments:

Post a Comment