Sunday, August 24, 2014

Ndalo pak te lutem

Ndalo pak te lutem
dicka dua te them
nuk ke pse largohesh
nga un mos u tremb

Ndalo pak te lutem
me thuaj vec nje fjal
me thuaj qe me do
dhe un do te puth ne balle

Ndalo pak te lutem
dhe shum mos me mundo
mos me loll kaq shum
se e di qe me do

Ndalo pak te lutem
te lutem ndalo pak
me thuaj te dua
dhe pastaj te vdes rehat 

By Dritan Metushaj !

0 comments:

Post a Comment