Saturday, August 30, 2014

Ne veri pak permbi Shkoder

Ne veri pak permbi Shkoder
asht ni zon jo pak e vogel
Dukagjin emnin ja thon
krenaria e kombit ton
ca po don me pa me sy
a don bjeshk apo don vrri
mej pa kullat si kala
me tu knaq syni mej pa
atje jan burrat si sokola
atje rrin zana dhe ora
atje veshen cikat n'xhubleta
etje njerit i zgjatet jeta
atje pra jan bjeshket e mia
qe bekue i ka perenia
bash atje ku knon bylbyli
i ka trojet Dukagjini

By Dritan Metushaj

0 comments:

Post a Comment