Friday, May 13, 2016

E kam thënë dhe më par

E kam thënë dhe më par
ka lezet me qen Shqiptar
Kemi tokë kemi dete
kemi fshatra dhe qytete
Kemi fusha kemi male
kemi vila dhe lokale
Kemi liqen e kemi lum
kemi çuna e goca shum
Të gjith ne na kan zili
kemi flamurin kuq e zi
Kemi shok/shoqe shum të mir
që bëjn like me dëshir.

0 comments:

Post a Comment