Friday, June 3, 2016

Moj mushkonjë

Moj mushkonjë
të raftë pika
si me gjete
se un dritat i fika
ik nga un mos u afro
asnjehere mos picko
gjaku im nuk esht i mirë
prandaj ik me dëshirë
nese ti me pickon
gjaku im te helmon
po te kapa te godas
ta shtyp koken dhe te vras.

0 comments:

Post a Comment