Thursday, March 28, 2019

Sa shpejt ecin vitet

Sa shpejt ecin vitet
E zemra e tezez  rritet
Plot tri vjet sa shpejt kalun
Kur ne zemrat na u gzun

Me t'le djal si puna jote
Asht nafaka e ksaj bote
Se kan than ni fjal dikur
Djali i mir bahet dhe burr
Ti u bash pra burr e plak
E ma pac jeten e gjat
Sot ditlindjen ma gezosh
E 97 te tjera i festosh

0 comments:

Post a Comment