Saturday, July 2, 2016

Je si zjarr je si prush

0 comments
Je si zjarr je si prush
Je si molle je si rrush
Ti je zemer ti je veshk
Je e embel porsi pjeshk
Je si dardh je si ftua
Cfar me bere qe te dua
Kam deshire te takoj
Buzen tate ta kafshoj
Dua tjem me ty cdo nat
Te qeras me cokollat
Karamele dhe çumçakiz
Dhe cdo dit byrek me gjiz