Saturday, August 30, 2014

Ne veri pak permbi Shkoder

0 comments
Ne veri pak permbi Shkoder
asht ni zon jo pak e vogel
Dukagjin emnin ja thon
krenaria e kombit ton
ca po don me pa me sy
a don bjeshk apo don vrri
mej pa kullat si kala
me tu knaq syni mej pa
atje jan burrat si sokola
atje rrin zana dhe ora
atje veshen cikat n'xhubleta
etje njerit i zgjatet jeta
atje pra jan bjeshket e mia
qe bekue i ka perenia
bash atje ku knon bylbyli
i ka trojet Dukagjini

By Dritan Metushaj

Sunday, August 24, 2014

Ndalo pak te lutem

0 comments
Ndalo pak te lutem
dicka dua te them
nuk ke pse largohesh
nga un mos u tremb

Ndalo pak te lutem
me thuaj vec nje fjal
me thuaj qe me do
dhe un do te puth ne balle

Ndalo pak te lutem
dhe shum mos me mundo
mos me loll kaq shum
se e di qe me do

Ndalo pak te lutem
te lutem ndalo pak
me thuaj te dua
dhe pastaj te vdes rehat 

By Dritan Metushaj !