Friday, October 18, 2013

RRI DHE SHIKOJ HENENRRI DHE SHIKOJ HENEN
 

E veshur me vello te bardh
Enderroj une dashurin
Tek une duke ardh

Rri dhe shikoj henen
Naten jasht ne vetmi
Enderroj duke ardhur
Tek une , te bardha dashuri

Rri dhe shikoj henen
Naten kur nriqon
Rrezet e saj te bukura
Mbi tok kur i leshon

Rri dhe shikoj henen
Dhe them , flm ty o Zot
Per driten e hanes qe dhurove
Ku naten ndrit kete tok

By Dritan Metushaj

0 comments:

Post a Comment