Friday, April 11, 2014

Jan ndryshk telat e qiftelis


Jan nryshk telat e qiftelis
Tash shum vjet , pa i ra
Sepse ikem prej malesis
Rrugve te botes , jemi shpernd.

Na largoj rruga e gurbetit
Tuj kerkue pun neper bot
Qe kur ikem ne nga vendlinja
Na shkoj jeta pa miq e shok.

O more Zot , si na shkoj jeta
Zemra jon prej mallit ashte gri
Qysh se ikem nga trojet e vjetra
Jemi vetmuar dhe pa shoqeri.

Dritan Metushaj !

0 comments:

Post a Comment