Friday, August 12, 2016

Hipen goca mbi çati

Hipen goca mbi çati
gjithë ditën aty rri
ben ca foto për tu duk
dhe i fut në feizbuk
pastaj hipen te gorrica
bën ca foto me retrica
hipen lart në dritare
bën ca foto pa rrobe fare
ah moj goca ku po shkoni
ju ka çmendur telefoni.

0 comments:

Post a Comment