Friday, August 12, 2016

Shokt e shoqet i kam të mirë

Shokt e shoqet i kam të mirë
por bëjn si të vështirë
statusin e lexojn
like jo nuk bojn
disa dhe përtojnë
disa të tjer harrojnë
nuk ka shum rëndësi
ju jeni miqt e mi.

0 comments:

Post a Comment