Monday, August 15, 2016

Mirmengjes kudo qe jeni

Mirmengjes kudo qe jeni
ju qe jeni zgjuar
dhe ju qe po flini
Ju uroj nje dit te mbare
te martuar dhe beqare
ju qe sot ne pun shkoni
uroj mir te kaloni
ju qe sot pushim e kini
ju uroj mir te rrini
ju qe sot po udhetoni
ju uroj shendosh e mir te harrini kudo do shkoni
Ju uroj te gjithve dite te mbare
qe te gjith ku jeni o Shqiptare

0 comments:

Post a Comment