Friday, August 12, 2016

Ti beqare un beqar

Ti beqare un beqar
ta kam thënë dhe më par
hajde moj të rrish me mua
se un ty shum të dua
nuk po tallem moj e uruar
un me ty jam dashuruar
për ty hidhem në dritare
o të marr o vdes fare..

0 comments:

Post a Comment