Tuesday, November 12, 2013

Dashurin tende e ndjej thell ne shpirt


Dashurin tende e ndjej thell ne shpirt
i lutem zotit me ty te me bashkoj nje dite
dhe qe ajo dite kur te mos mbaroj
sa te jem gjall tjeter z'do te shikoj !

By Dritan Metushaj

0 comments:

Post a Comment