Thursday, November 21, 2013

Mos mendo se te urrej

Mos mendo se te urrej
madje une as te kujtoj
ti s'me deshe dhe me le
ndaj une sot nuk te kerkoj.
Dike tjeter do te dua
shume me teper se sa ty
rrugen time s'do ta ndal
lumturi do kem ne sy !
By Dritan Metushaj

0 comments:

Post a Comment