Tuesday, November 12, 2013

Nese sme do me Eja dhe ma thuaj

Nese sme do me Eja dhe ma thuaj
Nje shpirt qe ka vuajtur Prape do te vuaj.
Do lendosh nje zemer Qe brenda te mban
Do vrasesh nje shpirt Qe per ty po qan.
Do humbesh nje dashuri Qe te deshi pafund
Do fusesh ne dhe, nje njeri Qe jeten ta kushtoi vetem Ty !

By Dritan Metushaj 

0 comments:

Post a Comment