Tuesday, November 12, 2013

Nje njeri donte te blinte nje kompjuter qe kushtonte 500€, mirepo ai kishte vetem 499€.

Nje njeri donte te blinte nje kompjuter qe kushtonte 500€, mirepo ai kishte vetem 499€.
Del ne rruge,sheh nje grua dhe e pyet;a mund te me japesh 1€ se me duhet per te blere nje kompjuter? Gruaja gjithe gezim ia kthen:po ne qofte se te jap 2€, do ma blesh dhe mua 1 kompjuter....?

0 comments:

Post a Comment