Monday, January 27, 2014

Mos mendo se je e zoja

Mos mendo se je  e zoja
dhe te tallesh ti me mua...
Nese une te vi nga pas,
Kte e bej sepse te dua.
-Mos mendo se do zgjas shume
S'do me kesh gjithmon mua...
Kur te lodhem duke te ndjekur...
Mund te them edhe S'te dua !
By Dritan Metushaj

0 comments:

Post a Comment