Friday, December 9, 2016

kali gomariKali dhe gomari bajn kuven
Kush prej nesh ka ma shum men
Jam puntor nis e thot kali
Un çdo pun e baj persmari

Thot gomari per nan hije
Edhe un punoj kaj fije
Veç se puna sme ka grat
Nuk kam trup e s'kam takat

Te tan thon se jam budall
Veç e jemja du me m'dal
Ateher thon ska men gomari
Kur punt e mia i ban kali

0 comments:

Post a Comment