Friday, June 14, 2013

Dashuri je ndjenj qe nuk ndalesh

Dashuri je ndjenj qe nuk ndalesh
je bekimi per mbi dhe
zemrat bashkon dhe ne zemra kallesh
ti nuk pyet e ciles fe je

Aty ku dashuria ne shpirt i flet
behet zog dhe fluturon
i madhi Zot bekim ju jep
Ai nuk nda por veq bashkon

0 comments:

Post a Comment