Wednesday, June 5, 2013

MERGIMI

MERGIMI

Aspak shpirti nuk me dhimset
Shum me mire te kisha vdek
Si po le vendlindjen time
Malli kurr ska pertmu hjek.

Zemra ime eshte dobsuar
Vaj e lot shume mbi kete dhe
Por dhe keto nuk mjaftojne
Se une po shkoj dhe vetem po te le

  By Dritan Metushaj

0 comments:

Post a Comment