Wednesday, June 19, 2013

MATURANTI DHE PROFESORI

Ne shkoll kam nis me shku,
shkoj per qef e jo me msu,
rri mendoj me mendjen time,
ca do bej un ne provime.


Shkoj ne provim une si trim,
me kujdes shkruj emrin tim,
fleta e bardh per bukuri,
e dorzoj un si zotni.


  I jap doren profesorit,
jo prej qefit por prej zorit,
profesor ti qofsh beku,
qysh i bohet me kalu.


Profesori mua me shef,
e mi thot dy fjale ne vesh,
me kalu eshte veshtir,
po une jam njeri i mir.


Ne qoft se don ti me kalue
nje 50-she ma jep mue!!!

By Dritan Metushaj

0 comments:

Post a Comment