Sunday, May 26, 2013

MEKATARJA

MEKATARJA


Pika shiu mbi vetull
Pika shiu mbi kry
Ne mes rrugeve te lagura
Te kerkoja une ty.

Iku shiu qe me lagu
Dhe doli ylberi
Mbi supet e mija
Holli rreze dielli.

Ylberi rrethon token
Me ngjyra lakmitare
Sikur ta kaperceja
Do isha SHPETIMTARE

By Dritan Metushaj

0 comments:

Post a Comment