Saturday, May 25, 2013

Veshi i Rrushit dhe Dhelpera

Veshi i Rrushit dhe Dhelpera


Nje vesh rrushit i kulluar
Mbushur plot embelsire
Nje dhelper dinake
Shikon lart duke u lepire.

I pelqen te ngjitet lart
Por e ka shum te pamndur
Thot mos qofsh o rrush i djallit
Dhe vazhdon duke u tundur

0 comments:

Post a Comment