Friday, May 24, 2013

Nenes ma te shtrejtes ne bote.


Dhe pse rrudhat e panumerta
Ballin ta kane zene
Je e shtrejt dhe e dashur,
Perseri je nene.

Fjala e nenes eshte e embel
E shtrejt dhe bujare
Nena te ka shpirt e zemer
Nuk te do per pare.

Degjo fjalen e nenes
Cdo gje te shkon mbare
Nenen nuk e gjen gjekundi
Dil ne cdo pazar.

Kerko tregjet e gjith botes
Nene nuk do te gjesh
Duaje dhe vlersoje
Per aq sa ta kesh.

0 comments:

Post a Comment