Friday, May 13, 2016

Goc e vogël prit aty

Goc e vogël prit aty
se ta bëj tet me dy
prit të flasim 1 minut
mos kujto se jam hajdut
zdua lekë se jam bos
ha gjith ditën buk me kos
kam një vil dhe dy pallate
kam hotel me kater kate
po ta them si burri burrit
se un kam lesht e currit
ti po deshe mos beso
un të dua mos harro.

0 comments:

Post a Comment