Friday, May 13, 2016

Shkoj 1 burrë në shtëpi

Shkoj 1 burrë në shtëpi
ishte dehur me raki
Degjo ktu ti moj grua
mos me bej naze mua
se un bej çfar te du
nuk gjen tjeter burr si mu
dhe pse jam pak debil
un prap jam burr me stil
-ah mor burr i shkretë
ti e kupton vetë
po ta them në sy
mjera un me ty
atë e di dhe zoti
se ti je burr koti.

0 comments:

Post a Comment