Friday, May 13, 2016

O facebook sa shum te dua

O facebook sa shum te dua
ti gjith diten rri me mua
kur merzitem rri tek ti
bej humor dhe poezi
rri e shkruaj per qefin tim
ty facebook te kam fiksim
po sa zgjohem ne mengjes
te shikoj me shum kujdes
hap mesazhet dhe lexoj
me thot tjetra te dashuroj
keshtu e ka sot rinija
ne facebook lind dashuria.

0 comments:

Post a Comment