Friday, May 13, 2016

Si nuk doli 1 goc e mir

Si nuk doli 1 goc e mir
të më flasë me dëshir
o 1 te kam fiksim
me ty dua nje takim
se ti trurin ma ke heq
je i mir nuk je i keq
shkruan bukur pa gabime
ma ke marre zemren time
kam dëshirë të takoj
dhe me ty të bisedoj
të bëjm bashk disa llafe
sa te pim veç nje kafe

0 comments:

Post a Comment