Friday, May 13, 2016

Tani kam një dëshir

Tani kam një dëshir
Do ju them naten e mir
Gjum të ëmbël si sheqer
Pafshi endrra me ylber
Çuna goca ju pershendes
Shihemi neser në mengjes
Po them dhe nje fjal koti
Po bere like te rujt Zoti.

0 comments:

Post a Comment