Tuesday, June 7, 2016

Dy kunata në një derë

Dy kunata në një derë
njëra drizë tjetra ferrë
zihen kot edhe bërtasin
dhe me gojë jo nuk flasin
një me lug tjetra pirun
veç gallatë shikoj un
kështu është kjo histori
2 kunata në një shtëpi
do bejn sherr e fjal të kota
do dëgjojë edhe bota.

0 comments:

Post a Comment