Friday, June 3, 2016

Kur te pashë atje te ura

Kur te pashë atje te ura
seç mu ngrit temperatura
kur të pashë te ballkoni
seç mu ngrit dhe tensioni
çfar me bere ti moj xhan
ule pra ate fustan..

0 comments:

Post a Comment