Friday, June 10, 2016

Mirdita cuna dhe goca

Mirdita cuna dhe goca
ju uroj sot nga zemra
dit te bukur dhe të qetë
veç gëzim paçit në jetë
me familje e çdo gje keni
ju rujt zoti kudo që jeni...

0 comments:

Post a Comment