Friday, June 3, 2016

Mirmengjesi çuna femra

Mirmengjesi çuna femra
ju uroj sot nga zemra
dit te bukur dhe të qetë
veç gëzim paçit në jetë
me familje e çdo gje keni
ju rujt zoti kudo që jeni.

0 comments:

Post a Comment