Sunday, June 19, 2016

Ti që je zgjuar

Ti që je zgjuar
dhe sts po lexon,
dy fjalë kam për ty
besoj se më kupton.
Të uroj një dit të bukur
plot fat e mbarësi ,
kudo që të shkosh
paç veç lumturi.

0 comments:

Post a Comment