Friday, June 3, 2016

Kur te pash atje në krua

Kur te pash atje në krua
ti ma more mendjen mua

kur të pashë te burimi
mua me kapi fiksimi
tu afrova me ngadalë
 

dhe të fola disa fjalë
ti po rrije te kalaja
kur të putha na pa mamaja
 

pastaj shkuam atje te lumi
duke u puthur na zuri gjumi
hapa sytë çte shikoja
 

un jastikun perqafoja
ishte enderr pse o zot
se ma bere qefin kot..

By Dritan Metushaj 

0 comments:

Post a Comment