Friday, June 3, 2016

Ky status ësht për ty

Ky status ësht për ty
që lexon me ata dy sy
që ke një nënë dhe baba
një motër dhe vëlla
një teze dhe një xhajë
një hallë ose dajë
një mbesë ose nip
që din të flasin shqip
që i do me të vërtetë
o zot i paç me jetë.

0 comments:

Post a Comment